Köpvillkor


Allmänna villkor

Villkoren nedan gäller på akleerup.com och dess undersidor. Genom att beställa från denna webbshop accepterar du att villkoren gäller mellan dig och AB Avesta Text & Dekor som tillhandahåller denna sida i samarbete med Andreas Kleerup.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, slutförsäljningar, lagerdifferanser och andra tekniska problem som kan uppstå. Vi strävar efter att våra produktbilder i ska återge en korrekt bild av den verkliga produkten, men färger och proportioner kan skilja sig på grund av hur din skärm återger detta.

Priser & Betalningsmetoder

Alla priser visas i svenska kronor och inklusive mom. Ditt köp kan betalas med Swish Handel. Du får upp summan och mottagare AB Avesta Text & Dekor.

Frakt & Leverans

Beställningarna tar vi emot i den ordning de kommer in.

Vi levererar din order med PostNord.

Din order produceras och skickas normalt inom 5 arbetsdagar.

Återköp & Byten

Vår ambition är att du ska vara nöjd med din produkt, men skulle du ångra dig så har du enligt distansavtalslagen 14 dagars ångerrätt inom Sverige.

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och den returneras i oskadat eller oöppnat skick. Vik ihop den oanvända varan och emballera den varsamt innan du returnerar den.

Produkten skall återlämnas i oanvänt skick. Vid retur eller byte ansvarar du själv för frakten och står för kostnaden.

Defekt Produkt

Om du vid leverans upptäcker att produkten är defekt så ska du snarast kontakta oss på kleerup@atd.nu innan du skickar tillbaka varan. Det är viktigt att du uppger ditt namn och ordernummer. Vid en defekt produkt står vi för returkostnaden.

Återbetalning

Du som kund har rätt att få återbetalning vid ångerrätt inom 14 dagar. Återbetalning sker efter att vi mottagit de returnerade produkterna och kontrollerat dessa. Återbetalningen sker med Swish och till samma mottagare som betalat summan.

Personuppgifter

All personlig information som lämnas vid beställning används primärt för att vi skall kunna genomföra din order på bästa möjliga sätt. Dessa uppgifter delas inte med tredje part.

Kontaktuppgifter

Telefon: 0226 – 567 00

Mail: merch@atd.nu

akleerup.com / AB Avesta Text & Dekor